Sivut


tiistai 12. kesäkuuta 2012

Heräämisiä, Awakenings

Saimaan kanavan museo on heräämässä kesään. On siivottu, siistitty pihaa, mietitty kesän leivonnaisia ja valmistauduttu kaikin puolin ottamaan kesä ja asiakkaat vastaan. Museokahvilan neljäs toimintavuosi on alkamassa vilkkaana.

Vilkas on ollut jo kevätkin. Museolla on juhlittu monet juhlat ja runsas joukko erilaisia ryhmiä on käynyt tutustumassa kanavan historiaan. Moni paikallinen vieraskin on yllättynyt, miten upeita maisemia ja historiallisia tapahtumia tähän toisaalta niin tuttuun kanavaan liittyykään.

Kiireisen elämänmenon vastapainoksi voi kanavalla nauttia hiljaisuudesta ja rauhasta. Antautuminen kanavan varsilla tyypillisesti vallitsevalle verkkaisuudelle palkitsee kyllä vaivan!

Tervetuloa!

Saimaa canal museum is waking up for summer. There´s been cleaning up, gardening, plans for new pastry recipe and lots of all kinds of preparations. Museum´s cafeteria´s fourth year is about to begin.

The spring has been busy. There´s been lots of kinds of parties and groups of people. Many of them have been surprised about the amazing scenery and colourfull history of the canal.

Busy, modern people can enjoy peace and quiet here. It´s definitely worth trying for!

Welcome!

1 kommentti:

  1. Täytyy kyllä tänä kesänä tulla käymään. Eikä millään autolla vaan polkupyörällä! :D

    VastaaPoista